POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului

1. Termeni generali

Site-ul rokaconstruct.ro, este administrat de S.C. ROKACONSRUCT MODERN SRL, denumita in continuare ROKACONSRUCT MODERN, cu sediul social in Galati, Str. Alexandru cel Bun nr. 74, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J17/122/2010, avand Codul Unic de Inregistrare 26497257.

Utilizarea site-ului ca vizitator, trimiterea de cereri de ofertare sau informare prin formularul din pagina CONTACT de pe site presupun implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din aceasta.

Scopul site-ului este informarea vizitatorilor asupra serviciilor oferite si a informatiilor despre companie, fara a fi necesar crearea unui cont. Orice utilizare in alt scop nu este permisa.

ROKACONSRUCT MODERN poate aduce la orice moment modificari asupra continutului site-ului, modificari de structura si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara un acord prealabil si fara vreo notificare catre utilizatori sau catre terte persoane. De asemenea, ROKACONSRUCT MODERN poate limita accesul la anumite parti din site, la anumite facilitati din site, poate aduce limitari de acces anumitor IP-uri fara notificari.

2. Servicii si politica de ofertare/informare

Preturile serviciilor oferite de catre ROKACONSRUCT MODERN se pot obtine la cerere utilizand datele de contact din pagina CONTACT din site.

3. Confidentialitatea si protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice ROKACONSRUCT MODERN are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

ROKACONSRUCT MODERN se conformeaza si REGULAMENTULUI (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

3.1 Cadru legal

Politica de confidentialitate ROKACONSRUCT MODERN reflecta prevederile legale in vigoare. Persoanele fizice ale caror date personale sunt prelucrate de catre noi au urmatoarele drepturi:

  • dreptul de a fi informate cu privire la identitatea operatorului, in ce scop se prelucreaza datele, cui le-ar putea dezvalui, obligatia furnizarii datelor;
  • dreptul de acces la date (furnizarea datelor de catre operator la cererea persoanei fizice este gratuita);
  • dreptul de interventie (persoana vizata poate cere rectificarea, actualizarea, stergerea sau anonimizarea datelor personale);
  • dreptul de opozitie (puteti cere operatorului sa nu va prelucreze datele in scop de marketing);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii automate individuale (de exemplu profilarea clientului);
  • dreptul de a face plangere la autoritatea natioala de supraveghere (ANSPDCP, www.dataprotection.ro);
  • dreptul de a se adresa justitiei.

3.2 Date solicitate

ROKACONSRUCT MODERN solicita vizitatorilor numai daca acestia folosesc in mod voluntar formularul de contact din pagina CONTACT urmatoarele date cu caracter personal:
– Nume
– Prenume
– Email
– Telefon fix/mobil

Ca atare, temeiul legal pentru colectare este reprezentat de „programare pentru oferirea de servicii si/sau oferirea de informatii referitoare la serviciile oferite”.

3.3 Utilizarea datelor solicitate

Datele colectate vor fi utilizate exclusiv in urmatoarele scopuri:

  • programare pentru oferirea serviciului/serviciilor solicitate de catre vizitator;
  • oferirea de informatii asupra serviciului/serviciilor solicitate de catre vizitator;
  • instiintari importante pentru clienti;
  • comunicari comerciale (doar cu acordul clientului).

Datele colectate nu vor fi cedate, vandute sau incredintate vreo unei terte parti decat acolo unde acest lucru este impus de existenta unei obligatii legale.

3.4 Controlul accesului si securitate

Din motive de securitate, datele clientilor nu pot fi accesate direct decat de catre reprezentantii ROKACONSRUCT MODERN. La cerere, vizitatorii pot fi informati cu privire la, respectiv pot solicita actualizarea datelor cu caracter personal in mod gratuit.

Protectia datelor cu caracter personal se face prin diverse metode specifice neprezentate din motive de securitate.

3.5. Declaratia de consimtamant

In cazul utilizarii formularului din pagina CONTACT a site-ului, sunt de acord ca ROKACONSRUCT MODERN SRL sa proceseze/stocheze/modifice/editeze datele mele personale (nume, prenume, telefon, adresa de email) in urmatoarele scopuri: programare si/sau furnizarea de informatii referitoare la serviciile oferite prin intermediul e-mail-ului, SMS-ului, telefonului sau al platformelor de social media.
Consimțământul în ceea ce privește prelucrarea/stocarea/ modificarea/editarea datelor cu caracter personal, precum și furnizarea datelor menționate mai sus sunt voluntare. Acest consimțământ poate fi revocat în orice moment, cu efect ulterior printr-o notificare catre ROKACONSRUCT MODERN SRL sau prin transmiterea unui e-mail catre mariana.simion331@gmail.com. Vă rugăm să aveți în vedere faptul că revocarea consimțământului nu afectează legalitatea utilizarii datelor înainte de retragerea consimțământului (notificarea nu are impact retroactiv).
Prin bifarea casutei „I-mi dau consimtamantul explicit …” din pagina CONTACT am înțeles această declarație de consimțământ și sunt de acord cu procesarea datelor mele personale prin canalele de mai sus în scopurile descrise în această declarație de consimțământ.

3.6. Cum pot sa imi sterg datele mele?

Trimiteti un email la rokaconstruct@yahoo.com cu optiunea de ‘Stergere date’ si specificati numele si adresa de email care doriti sa fie stearsa din baza de date.

Ce sunt Cookie-urile si la ce folosesc?
Cookie-ul este un fisier text de mici dimensiuni, care este salvat la solicitarea serverului de internet catre browserul de internet care ruleaza pe terminalul unui utilizator. Cookie-ul este complet pasiv, nu contine programe software de nici un fel, nu poate accesa hard diskul dvs., NU este un virus sau spyware.

Coockie-urile folosesc la memorarea optiunilor unui utilizator, atunci cand navigheaza pe un site de internet. Sa presupunem ca pe site-ul nostru navigheaza doi utilizatori simultan. Cu ajutorul cookie-urilor si sesiunilor, noi ne asiguram ca fiecare utilizator vede doar produsele sale in cos, nu si pe ale celuilalt. De asemenea cookie-urile instalate de browser pe terminalul utilizatorului, retin preferintele de navigare pe site-ul nostru, ca sa poata oferi o experienta mai buna pentru clientii care revin pe site. Cookie-urile nu solicita informatii cu caracter personal si nu identifica datele personale ale utilizatorilor de internet.

Stergerea Cookie-urilor Browserul de internet utilizat, cum ar fi Chrome, Firefox, IE, etc., este setat implicit sa accepte coockie, ca sa poata functiona normal site-urile. Exista setari la fiecare browser, de stergere si blocare a cookie-urilor, dar acestea afecteaza functionarea normala a site-urilor si in special a magazinelor online.

Probleme de securitate Cookie-urile nu sunt virusi, dar pot fi folosite de virusi, deci este bine sa aveti atat browserele, cat si programul antivirus care ruleaza pe calculator updatate la zi.

Mentionam ca site-ul ROKACONSRUCT MODERN.RO pe care il utilizati acum este sigur in materie de cookie-uri, nu utilizam cookie-uri, iar pentru verificare se poate accesa http://www.cookie-checker.com/.

5. Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

Orice litigiu aparut intre vizitatori si ROKACONSRUCT MODERN va fi rezolvat prin cale amiabila. Daca aveti probleme legate de un serviciu, de o informatie, sau de orice alta natura, ne puteti trimite email sau suna la numerele de telefon mentionate la pagina de contact.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Versiune GDPR: 1.0.
Data: 24 Mai 2018.