COMPLEXUL ROKA RESIDENCE

Ne face placere sa va prezentam ultimul proiect finalizat, complexul rezidential ROKA RESIDENCE: complex rezidential format din 32 de apartamente noi de vanzare si 16 birouri noi de vanzare, situat in orasul Galati, intr-un imobil de locuinte si birouri, format din demisol, parter si cinci etaje (D+P+5E).

Locatia imobilului: Galati, Str. Romana, nr. 208

Apartamentele noi si birourile noi de vanzare din imobilul ROKA RESIDENCE – Galati, din Str. Romana nr. 208, sunt realizate la cele mai inalte standarde de calitate. La parter si la etajul 1 sunt spatii destinate exclusiv pentru vanzare de birouri noi iar la demisol exista spatii pentru parcare. Etajele 2,3,4 si 5 sunt destinate pentru vanzarea de partamente noi cu 1 (una), 2 (doua) sau 3 (trei) camere.

Finisajele apartanetelor noi destinate vanzarii sunt deosebite si sunt asigurate de placarile cu gresie, faianta, parchet de calitate superioara, utilizarea granitului si a marmurei pentru scari si glafuri.

Dotarile acestor apartamente noi supuse vanzarii:

Vederi imobil - apartamente si birouri noi

Plan ansamblu etaj 1 - Birouri noi de vanzare

Plan ansamblu palier - etajele 2,3,4,5 - Apartamente noi de vanzare

!!! In cazul in care doriti sa cumparati unul din apartamentele noi pentru vanzare, din noul nostru imobil ROKA CONCEPT, va rugam sa ne contactati la unul din urmatoarele telefoane: +4 0336 432 153, +4 0740 639 860 sau sa folositi formularul din pagina de contact sau sa ne transmiteti mesajul Dumneavoastra la adresa de e-mail: rokaconstruct@yahoo.com.