ROKACONSTRUCT MODERN

ROKA CONSTRUCT

MODERN

DEZVOLTATOR IMOBILIAR.

CONSTRUCTII REZIDENTIALE, CIVILE SI INDUSTRIALE.

VANZARE DE APARTAMENTE, BIROURI SI SPATII COMERCIALE NOI IN GALATI.

AMENAJARI INTERIOARE.

Misiunea noastra

ROKACONSTRUCT a fost infiintata in ITALIA incepand cu anul 2000, avand ca obiect principal de activitate lucrari de constructii rezidentiale si industriale. Din anul 2006 a fost infiintata in Romania societatea romano-italiana ROKACONSTRUCT MODERN srl avand ca obiect principal de activitate executia si vanzarea de apartamente noi cu 1, 2 si 3 camere plus birouri.

5

PROIECTE blocuri

48

PERSONAL CALIFICAT

150

CLIENTI MULTUMITI

20

Ani de activitate

Despre noi

Acumuland experienta in Italia inca din anul 2000 pana in prezent societatea noastra a reusita ca in Romania sa aduca calitatea si profesionalismul la standardele europene. ROKACONTRUCT MODERN intelege ca este foarte importanta respectarea termenelor de predare, ca obligatiile contractuale trebuie onorate cu seriozitate, promptitudine si corectitudine, prin executia lucrarilor la un nivel ridicat de calitate. Societatea noastra respecta normele de siguranta a constructiilor, a cerintelor de urbanism si de protectie a mediului inconjurator. Personalul nostru este format din oameni calificati cu o experienta intre 2 si 14 ani de lucru in Italia.

Primul proiect finalizat a fost complexul rezidential de apartamente ROKA.
Locatie: Galati, Str. Energiei, nr. 18, Cartier Siderurgistilor.
Incepand cu anul 2017 avem construit un imobil de 32 apartamente noi cu o camera, doua si trei camere si 16 birouri.
Locatia imobilului: Galati, Str. Romana, nr. 208.

Noul proiect imobiliar ROKA CONCEPT a inceput in anul 2020. Locatia noului proiect este in orasul Galati, Micro 17, pe Str. Bahluiului 2A (langa PENNY).